Please reload

Toimitusehdot

TUOTTEET

Kaikki verkkokaupan tuotteet ovat käsin alusta asti valmistettuja. Riisiposliinitekniikka on monivaiheinen ja jokainen esine kulkee pitkän prosessin läpi. Käsityö näkyy tuotteissa pienenä variaationa muodossa ja koristeissa. Posliini on rakenteeltaan lasimaista ja keramiikkauunin korkeassa polttolämpötilassa posliini pehmenee ja työstön aikana syntyneet jännitteet laukeavat. Jähmettyessään esine saattaa olla hieman vääntynyt. Tämä on osa esineen luonnetta. Pyrin tekemään mahdollisimman säännöllisiä esineitä, mutta prosessi näkyy silti muodossa tuoden siihen käsintehduyn leiman. Myös jokainen reikä tehdään käsin jolloin kuvioissa näkyy variaatiota. Koristemallit ovat joka kupissa samankaltaisia sisältäen yksilöllisiä eroja.

TILAAMINEN
Klikattuasi tuotetta verkkokaupassa, se siirtyy ostoskoriin. Ostosten lopuksi voit valita joko Paypal-verkkomaksun luottokortilla tai ennakkomaksun laskulla. Jos valitset PayPal-palvelun, ohjelma siirtää sinut automaattisesti maksamaan. Voin suorittaa maksun myös anonyymisti kirjautumatta PayPalin asiakkaaksi. Tässä tapauksessa muista lisätä toimitusosoite sille varattuun kohtaan maksaessasi tuotteet. Jos valitset laskun, saan ostoistasi ilmoituksen sähköpostilla ja lähetän laskun sähköpostiosoitteeseesi.

Vaihtoehtoisesti tilauksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostilla.
Jos haluat muutoksia koristeeseen tai esineen muotoon, ota aina henkilökohtaisesti yhteyttä.


ASIAKASTIEDOT

Asiakkaan tiedot jäävät Eeva Jokinen T:mi:n käyttöön, eikä niitä anneta ulkopuolisille. Asiakkaan nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta käytetään vain tilausten käsittelyssä. Sähköpostiosoitetta voidaan käyttää satunnaisesti Eeva Jokisen omien tuotteiden markkinoinnissa
. Säännöllisiä asiakaskirjeitä emme lähetä.


MAKSAMINEN

Käytössä on kaksi maksutapavaihtoehtoa: ennakkomaksu tai PayPal verkkomaksu.

 

PayPal palvelussa voit maksaa luottokortilla myös rekisteröitymättä palvelun asiakkaaksi.

Ennakkomaksulla: Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää maksuohjeet ja tilitiedot. Maksettuasi saat kuitin josta näkyy Alv-erittelyt ja muut laskutiedot.


TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan postitse kotimaan postipakettina. Iso tilaus voidaan toimittaa useammassa erässä. Toimituskulu  riippuu tilauksen painosta. Ohjelma laskee postikulut lisäten pakkausmateriaalien painon arviona.

Tilaukset käsitellään maksusuorituksen saavuttua. Jos kauppa ilmoittaa että tuotetta ei ole varast
ossa, sen toimitusaika vaihtelee 4-6 viikkoon riippuen senhetkisestä tilauskannasta. Arvioidusta toimitusajasta ilmoitetaan sähköpostilla. Vaihtelevan työnkuvan takia en välttämättä pysty käsittelemään tilauksia saman päivän aikana maksun saapumisesta. Pyrin käsittelemään viikon aikana tullet tilaukset perjantaihin mennessä.

PALAUTUKSET

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Koristemuutokset ja tilaustyöt eivät kuulu palautusoikeuden piiriin. Myöskään käytetyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Vialliset tuotteet voi vaihtaa ehjään uuteen tuotteeseen.

Asiakas vastaa palautuksen kuluista. Eeva Jokinen T:mi korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen.

Jos haluat palauttaa tuotteen lähetä palautusrekalamaatio sählköpostilla osoitteeseen info (at) eevajokinen.com. Saat vastauspostissa ohjeet palauttamista varten.

Eeva Jokinen palauttaa tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle tilille viikon kuluesssa palautetun tuotteen saapumisesta.

Paketin postitoimipaikasta lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, peritään kotimaassa 20 euron maksu.

Myyntitapahtumista, jälleenmyyjiltä tai suoraan työhuoneelta ostetuilla tuotteilla on palautusoikeus vain siinä tapauksessa, että tuote on viallinen.


HINNAT JA ALV

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Myyntitapahtumissa ja suoramyynnissä työhuoneelta hinnat voivat olla verkkokauppaa jonkin verran alhaisemmat.

 

  • Facebook Clean Grey

© 2018 Eeva Jokinen, Helsinki, FINLAND     tel. +358 50 3694163    email: info ( at) eevajokinen.com    tax id: FI15581039