Uusi OKRA! / New OKRA!

Taidekäsityökauppa OKRA muutti helmikuun alussa uuteen tilaan. Pysymme samalla liikepaikalla, mutta tuplasimme neliöt. Uuden tilan myötä Okrassa nykyään myös vaatteita ja asusteita, mm Taukon ihanat ekologiset Leijat-mekot ja hameet, Tarina-asun tuniat, Tipukonvehdin riemukkaat neuleet ja paljon muuta. Ja Okrasta löytyy myös paras valikoima omia tuotteitani. Tervetuloa tutustumaan! Avoinna arkisin 10-18, lauantaisin 10-16. Aleksanterinkatu 26, 00170 Helsinki.

Craft & Design shop OKRA moved to new space in the beginning of February. We now have also Fashion and accessories from much liked Finnish designers. Tauko's ecological Leijat-dresses and skirts, Tarina-asu's colorful tunics and Tipukonvehti's delighful knitwear. And in Okra you can find best selection of my own products.

Aleksanterinkatu 26, 00170 Helsinki. Open Mon-Fri 10-18, Sat. 10-16. WELCOME!

#distributors #okra

Recent Posts
Follow Us
No tags yet.
Search By Tags
  • Facebook Clean Grey
  • Pinterest Clean Grey
  • Instagram
  • Facebook Clean Grey

© 2021 Eeva Jokinen, Helsinki, FINLAND     tel. +358 50 3694163    email: info ( at) eevajokinen.com    tax id: FI15581039